Leesvoer: grappige blogposts

| 1 reactie

Persoonlijke blogs vind ik – samen met boekenblogs – toch altijd het leukst om te lezen, zeker als er humor inzit. Vandaag deel ik een aantal blogposts met jullie waar ik heel hard om moest lachen.

Waarom Marieke geen beautyblogger zou kunnen zijn

Ik lees al jáááren stukken van Marieke van Woesik. Ooit blogde ze voor Fancy, en een paar jaar geleden spotte ik haar en haar blog opeens op Twitter: heel erg leuk! Ik moest erg lachen om haar 20 redenen waarom ze geen beautyblogger zou kunnen zijn. Ik volg een aantal beautybloggers via Twitter of Youtube, en dat doe ik dan juist om hun non-beauty-content. Make up-tutorials zijn gewoon niet aan mij besteed. Haartutorials kijk ik soms wel eens, maar als ik dan zie hoe iemand die een supersnelle knot gaat maken eerst haar haar gaat touperen, dan vraag ik me echt af in welk parallel universum zij leeft. Of ikzelf natuurlijk.

Beledigingen die Ilse naar haar hoofd krijgt

Ilse is op haar blog al net zo leuk als in het echt. Ik heb vreselijk gelachen om het stukje waarin ze een aantal beledigingen aan haar adres opsomt.

Wat er echt in Iris’ tas zit

Laatst stuitte ik op dit artikel op Ik ben Iris niet. Ook zo’n typisch beautybloggers-ding: het fenomeen What’s in my bag? Het allerfascinerendste is als ze laten zien wat er in hun vakantiebagage zit, zeker als ze voor een tripje van een paar dagen “echt het minimale aan cosmetica” meenemen…

Iris is zoals altijd weer heerlijk verfrissend in het artikel waarin ze vertelt wat er écht in haar tas (“designer bag van de HEMA” – 6 jaar oud) zit.

Dingen die misgaan als Laura een telefoongesprek voert

Laura’s blog vond ik nog niet zo lang geleden, maar is zeker de moeite waard. Deze blogpost over wat er allemaal mis kan gaan bij het telefoneren vond ik erg leuk. Voor een deel herkenbaar en de rest is gewoon heel grappig.

Mannelijke humor

Michael en ik volgden ooit dezelfde studie, maar we volgen elkaar tegenwoordig via Twitter en blog. Voor een kijkje in zijn brein moet je echt eens op zijn blog Risus kijken. Onder andere deze blogpost met De Speld-allure is erg de moeite waard.

Heb jij nog aanraders voor leuke blogs met humor? Laat het weten in de reacties!

Eén reactie

  1. Wat lief, dankjewel! 😀

    Leuk ook om te zien dat blogs die ik niet speciaal grappig vind, door andere mensen wel worden gewaardeerd. Dat is het beste natuurlijk! 🙂

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


CommentLuv badge