De drie leukste Youtube-duo’s

| 3 reacties

Dit leuke artikel van Yvette waarin ze vijf leuke Youtubers deelt, inspireerde me om deze blogpost te schrijven. Ook ik kijk namelijk regelmatig Youtube-filmpjes en het leek me leuk om een aantal van mijn favoriete kanalen met jullie te delen. Ik volg een aantal grote Youtubers, maar juist de wat kleinere kanalen verdienen zeker meer aandacht! Scrollend door mijn feed kwam ik erachter dat mijn favoriete kanalen van dit moment toevallig allemaal door stellen worden beheerd. Dit zijn – wat mij betreft – de drie leukste duo’s van Youtube!

Ik vrouw van jou

Een maand of drie geleden ontdekte ik het kanaal van Ik vrouw van jou. Joyce en Scarlet waren toen een half jaar bezig op Youtube, en ik heb me die eerste avond echt uren vermaakt met het bekijken van hun al geplaatste filmpjes. Vooral hun sketches vind ik erg leuk. Zo heb ik enorm gelachen om hun Imagination versus Real Life, Scarlets erg geloofwaardige imitatie van een hond en hun “instructie” over hoe je een hond opvoedt. Gelukkig houden ze er bij de opvoeding van hun (supertoffe!) hond Sjors andere principes op na, haha.

Wat ik erg waardeer de video’s van Ik vrouw van jou is dat je merkt hoeveel liefde en aandacht ze erin steken. Hun filmpjes zijn origineel en vaak erg leuk gemonteerd. Zo bouwden ze voor een video over hun tatoeages hun woonkamer om tot tattooshop en combineren ze hun Bean Boozled-challenge met een aantal kleinere challenges. Ook ontdekte ik door hun filmpje dat boerin Bertie toch een stuk leuker en spraakzamer is dan we allemaal dachten.

Joyce en Scarlet uploaden elke vrijdag een vlog over het weekend (bekijk ook zeker hun filmpje over hoe vloggen soms echt gaat!) daarvoor en op dinsdag een ander filmpje en hebben ook een blog.

Hans en Shifra

Shifra volg ik al wat langer. Je kent haar misschien al van haar superleuke DIY-blog A Cup of Life. Sinds kort heeft ze de naam van haar vlogkanaal veranderd in Hans en Shifra, want ook haar man verschijnt regelmatig in de filmpjes over haar leven. Net als hondje Charlie trouwens, waar je wel van móét gaan houden (tip voor mijn mede-hondenliefhebbers: check vooral de vlogs waar hij nog superklein is). Hans en Shifra laten zien dat je geen superspannend leven hoeft te hebben om leuke vlogs te maken en zijn zeker het volgen waard!

Vet Gezellig

Ook heel leuk zijn Alwin en Saske van Vet Gezellig. Alleen hun intro maakt je al supervrolijk, maar waar ik vooral heel erg blij van word is dat hun filmpjes zo authentiek en energiek zijn. Hun video’s zijn echt briljant gemonteerd. Neem bijvoorbeeld hun recept voor Nutella-cheesecake: in minder dan anderhalve minuut laten ze je alles zien wat je moet weten. Superorigineel! Andere aanraders zijn hun 7 second-challenge en de vlog van hun flatcoated retriever Yappo (alweer een hond! ik zie een patroon hier 😉 Nu is Yappo ook nog extra cool omdat-ie zo op Bones lijkt, maar dat is logisch aangezien haar vader ook een flatcoat is). Ook tof is dat Alwin en Saske naast hun vrolijke filmpjes ook ruimte maken voor serieuze video’s, zoals deze over online seksueel misbruik.

Wat zijn jouw favoriete Youtubers?

3 reacties

  1. Aaaah, wat leuk dat je ons noemt!! Dankjewel! Heel leuk om te horen dat je ons met zoveel plezier volg! “Vet gezellig” kende ik nog niet. Ik heb net even gekeken en wat een leuke creatieve video’s zeg!

  2. En HAHA, ik vind je anti-robot-comment systeem ge-wel-dig!!

  3. Wat leuk! Ik ken alleen ik vrouwvanjouw dus heb nog wel wat kanalen te bekijken 😀
    Eline postte onlangs…Ons perfecte online levenMy Profile

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


CommentLuv badge