Geshopt: Book Depository

| 2 reacties

Een paar weken geleden had ik zin om geld uit te geven, dus deed ik een bestelling bij The Book Depository. Dit is een Engelse webshop, maar verzending naar Nederland is gratis. Het duurt wel iets langer voor je boeken binnen zijn (bij mij tussen de 1,5 en 2,5 week), maar dan word je ook twee keer vrolijk van je aankopen šŸ˜‰ Ik hield me uiteindelijk nog best in;Ā ik kocht 4 boeken voor iets meer dan 24 euro.

Book Depository Nederland

Looking for Alaska

Book Depository Nederland - Looking for Alaska - John Green

Looking for AlaskaĀ van John Green stond al een tijdje op mijn verlanglijstje. Een tijdje geleden las ik alĀ The fault in our stars (ik hebĀ de film nog steeds niet gezien – shame on me!) en die vond ik prachtig. Ik hoorde veel goedeĀ dingen overĀ Looking for AlaskaĀ (ofĀ Het Grote Misschien, zoals-ie in het Nederlands heet), dus die wilde ik ook graag lezen.

SAM_1394

The Ice Cream Girls

Book Depository Nederland - The Ice Cream Girls - Dorothy Koomson

Dit boek heb ik al gelezen, maar hij kostte nu bijna niets en ik vond deze cover mooi, dus gooide ik ‘m in mijn winkelmandje. Ondanks dat het al een paar jaar geleden is dat ik het las, is dit boek me heel sterk bijgebleven. Ik raad ‘m nog steeds regelmatig aan bij anderen. Als je van goed geschreven romans houdt met de nodige spanning, isĀ The Ice Cream Girls echt iets voor jou!

SAM_1403

The House we grew up in

Book Depository Nederland - The House we grew up in - Lisa Jewell

Ik heb al eens eerder geschreven over mijn voorliefde voor de boeken van Lisa Jewell, en dit boek, dat vorig jaar verscheen, had ik nog niet in mijn collectie.Ā Ik vind deze cover trouwens echt heel gaaf!

De boeken van Lisa Jewell worden op dit moment helaas niet in het Nederlands uitgegeven. Zo jammer! Wel zijn ze nog hier en daar tweedehands te vinden, bijvoorbeeld op Bol.com. Wel met minder mooie covers trouwens.

SAM_1411

The Art of Fielding

Book Depository Nederland - The Art of Fielding - Chad Harbach

Dit boek werd me aangeraden op Twitter. Het schijnt een goedgeschreven boek te zijn dat de Amerikaanse sfeer heel goed beschrijft. Hij is wel vrij dik, maar ik ben er toch erg benieuwd naar.

SAM_1421

En nog eens alle boeken bij elkaar. Ik vind het een mooi, gevarieerd stapeltje!

Book Depository Nederland

 

Heb jij al een van deze boeken gelezen? Waar ben je het meest benieuwd naar?

2 reacties

  1. Deze site is echt een goede tip! Ik ben het meest benieuwd naar het boek van John Green, want heb er nog nooit een gelezen…

  2. Ice cream girls kende ik nog niet maar ziet er een leuk boek uit šŸ™‚
    Elisa postte onlangs…BFF ā€“ tagMy Profile

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


CommentLuv badge