Gelezen: lente 2014

| Geen reacties

De lente is bijna afgelopen, dus het is weer tijd om wat boeken die ik heb gelezen te bespreken. Van een aantal boeken heb je al een recensie kunnen lezen, maar ik haalde ook weer wat oudere boeken uit de bieb. Deze drie boeken vond ik de moeite waard!

Pumps in de pits (2010)

Pumps in de pits - Liselore Albers

 

Liselore Albers – vrouw van autocoureur Christijan Albers – schreef Pumps in de Pits: een boek waarin de belevenissen van een coureursvrouw worden beschreven. Hm, sounds familiar! Ze weet dus waarover ze schrijft en heeft vast wat inspiratie opgedaan uit het echte leven voor bepaalde personages. Het leuke aan dit boek vond ik dat het echt een heel andere wereld beschrijft. Geen wereldje dat iets voor mij zou zijn, maar toch leuk om even mee te “gluren”. Er zit ook nog een aardig stukje spanning in. Leuk tussendoortje!

Villa Honeymoon (2012)

Villa Honeymoon - Ilse Spall

Bij dit boek kon ik alleen maar denken: ik wil méér van Ilse Spall lezen! Want schrijven, dat kan deze winnares van de Chicklit.nl-schrijfwedstrijd van 2009 absoluut! Haar stijl is heel fijn en het verhaal is ook prima uitgewerkt. Met humor, leuke wendingen en natuurlijk een happy end is dit een ontzettend leuke chicklit van eigen bodem. Aanrader!

Google nooit gebroken hart (2013)

Google nooit gebroken hart - Emma Garcia

 

Je zou zeggen dat de alarmbellen al gaan rinkelen nadat je lover voor de eerste keer jullie huwelijk uitstelt. Viv heeft echter bij de derde keer dat ze vlak voor haar huwelijk gedumpt wordt – door dezelfde vent! – nog hoop dat het goedkomt. In Google nooit gebroken hart googelt Viv natuurlijk wél die bewuste zoekterm. De titel van dit boek trok me meteen – gelukkig maar, want de cover deed dat zeker niet. (wie heeft bedacht dat dit een leuk alternatief is voor dit origineel?) Ik heb zeker geen spijt gekregen dat ik dit boek meenam uit de bieb, want Emma Garcia schrijft erg grappig. Ook dit boek is ideaal om lekker in het zonnetje te lezen!

Heb jij nog leuke boeken gelezen de afgelopen tijd?

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


CommentLuv badge