Dare to wreck: kleurige kaaktraining

| 3 reacties

Tijd voor weer een update van de Dare to Wreck-challenge die ik samen met Marlot en Maaike doe! We hebben onze tanden gezet in een paar leuke opdrachten uit Wreck this Journal – letterlijk deze keer…

Teken de omtrek van dingen in je tas

Een soort what’s in my bag, maar dan anders! Nadat ik een blik in mijn tas wierp, concludeerde ik dat de meeste dingen in mijn tas vrij groot zijn: agenda, notitieboekje, gewoon boek, Dopper… Als je daar de omtrek van gaat tekenen, past het waarschijnlijk niet op de twee pagina’s van mijn Wreck this Journal. Alles leuk en aardig met buiten de lijntjes tekenen, maar het leek me niet zo goed plan om op mijn 24e alsnog de tafel te gaan versieren met viltstiften.

Ik viste een aantal kleinere dingen uit mijn tas en tekende de omtrek eerst met potlood. Omdat het wel iets vrolijker mocht, ging ik er daarna met verschillende kleuren viltstift overheen.

Dare to Wreck - Wreck this Journal-challenge - teken de omtrek van dingen in je tas

Wat een mysterieuze vormen, hè? Ik wilde hier eigenlijk een prijsvraag van maken, maar toen realiseerde ik dat geen prijs had (behalve een eervolle vermelding dan.) Onderaan de blogpost zal ik een foto mét spullen plaatsen. Nog niet spieken, eerst raden! Ik ben benieuwd of jullie er iets in herkennen.

Kauw hierop

Dare to Wreck - Wreck this Journal-challenge - kauw hierop

Eh, say what? Zo’n journal weet je in elk geval dingen te laten doen die je anders nooit zou doen… Tijd om letterlijk met mijn neus in het boek te duiken.

Dare to Wreck 4 3

Vraag je je af hoe dat dan smaakt, zo’n pagina? Nou, naar papier dus. Ik vind de geur toch lekkerder dan de smaak, moet ik zeggen.

Druppel hier iets

Voor de derde opdracht moest ik iets druppelen op een pagina. Het boek gaf inkt, verf of thee als suggesties. Ik schrijf altijd met balpen, dus de inkt viel af. Thee drink ik niet, maar verf leek me wel leuk.

Dare to Wreck - Wreck this Journal-challenge

Ik zag meteen zo’n coole verfspatten voor me, maar dat effect bleef uit. Uit zo’n tubetje acrylverf komt namelijk gewoon een dikke klodder die niet echt naar de zijkanten spat. Ik weet niet of het eraan ligt dat het vrij oude acrylverf was, of dat alle klodders verf zo saai zijn als ze een meter omlaag vallen, haha.

Dare to Wreck 4 5 Dare to Wreck - Wreck this Journal-challenge - druppel hier iets

En dan nu het moment waar jullie met z’n allen op hebben zitten wachten (ahum): de ontknoping van het ‘spullen in mijn tas’-mysterie. Muntgeld, een pen, mijn mobiele telefoon, een mini-borstel, haarelastiekje, ov-chipkaart en last but not least: de sleutel van mijn blauwe bolide – inclusief muizensleutelhanger.

Dare to Wreck 4 7

 

Van hoeveel spullen kon jij raden wat ze waren?

3 reacties

  1. Haha die muis! Bij mij vielen de spetters inderdaad ook tegen. Ik had echt een hele troep verwacht met over blauw!
    Marlot postte onlangs…Dare To Wreck #4: Spatters!My Profile

  2. Haha, ik vind die muizensleutelhanger zo leuk! Overtrekken is trouwens ook echt supergoed gelukt bij jou. 😮 En volgens mij bestaan die toffe verfspatten in het echt helemaal niet!
    Maaike postte onlangs…Wat vind jij van muymaaike.nl?My Profile

  3. Oh, ik wil dat boek ook 🙂 En het gehaakte muisje is lief!
    Woodcricket postte onlangs…Paradijs, waarheid en het bestaan van God. 2. Waarheid.My Profile

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


CommentLuv badge