Dare to Wreck: blauwe groenten en remmingen

| 2 reacties

Vorige week konden jullie al alles lezen over de nieuwe challenge die ik aanga: Dare to Wreck! Nu de eerste drie opdrachten uit mijn Wreck this Journal zijn uitgevoerd, is het tijd voor de eerste update. Kijken jullie mee?

Ik besloot om maar makkelijk te beginnen: Kras wild en heftig, met totale overgave. Dat kan ik wel!

Dare to wreck (Wreck this journal-challenge)

Voor de opdrachten daarna was het wel zo handig om een van de eerste opdrachten uit het boek uit te voeren: Breek de rug van het boek. Aargh!

Dare to wreck (Wreck this journal-challenge)

Groentestempels maken

Een creatieve opdracht, leuk! De grootste challenge van deze opdracht was misschien wel om ergens een inktkussen vandaan te toveren, maar dat lukte. Omdat ik het zonde vond om echt goede, eetbare groenten te gebruiken, koos ik voor een blad ijsbergsla dat al bruin aan het worden was en een misvormde mini-komkommer. Ready to go!

Dare to wreck week 1 (4)

Ik had verwacht dat je de zaadjes duidelijker zou zien in de stempels!

Dare to wreck (Wreck this journal-challenge)

Van de komkommer sneed ik steeds stukjes af om stempels in verschillende groottes te krijgen.

Dare to wreck (Wreck this journal-challenge)

Groenten met inkt erop: in welke afvalbak moeten die eigenlijk? Van die vragen die je je nog nooit eerder had gesteld…

Dare to wreck week 1 (7)

Hang het dagboek op een openbare plek

De derde opdracht luidde: ‘Hang het dagboek op een openbare plek en vraag mensen hier iets te tekenen’. Ik besloot dat ik mijn werk wel openbaar genoeg vond, met bijna 200 collega’s die ik niet allemaal even goed ken (en ik was bang dat ik anders zou eindigen als de dorpsidioot met haar rare boekje).

Dare to wreck week 1 (8)

Hier had ik een bordje naast gezet met uitleg (want er moest natuurlijk ook gewoon gewerkt worden). Na de eerste dag had er nog helemaal niemand in getekend. Nieuwsgierige blikken waren er wel, maar ik merkte dat ik niet de enige was met remmingen.
“Pff, wat moet ik dan tekenen?”
“Dit was meer iets voor mijn zoon geweest, die kan goed tekenen!”
Na mijn peptalks (“Maakt niet uit, teken maar wat er in je opkomst, gewoon doen!”), verschenen er op dag 2 dan toch wat tekeningen in mijn journal.

Dare to wreck week 1 (9)

Kijk ook op de blogs van Maaike en Marlot om te zien hoe zij deze opdrachten hebben uitgevoerd! We prikken elke keer allemaal een willekeurige opdracht, dus wat we de volgende keer gaan doen, is ook voor mij nog een verrassing. Je ziet het resultaat over twee weken weer hier!

2 reacties

  1. Hahaha die openbare plek vind ik zo grappig
    Ellis postte onlangs…It’s nice to be a blogger – Week 36My Profile

  2. Het is inderdaad zo leuk om te zien hoe anders we het hebben gedaan! Ik zou dat best eng vinden hoor, om op je werk mensen te laten tekenen!
    Marlot postte onlangs…Wij Bloggen Glutenvrij: FeestjeMy Profile

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


CommentLuv badge