The Great(-Britain) Trip: off I go!

| 3 reacties

Op het moment dat je dit leest, ben ik óf weg, of onderweg. Ik ga namelijk een te gekke reis maken: met de trein naar en door Groot-Brittannië. Over het hoe, wat en waarom schreef ik een tijdje geleden al dit blogje. Ik mag dan zelf op vakantie zijn, maar online blijft het niet helemaal stil. In dit blogje vertel ik je wat je hier tijdens en na mijn reis kunt verwachten.

Londen

Tijdens mijn vakantie

Gelukkig ligt mijn blogfrequentie niet heel hoog, dus héél veel blogposts vooruitschrijven was niet nodig. Komende maandag vind je hier een blogje, en volgende week donderdag komt de tweede aflevering van Limburgliefde online (de “prijsvraag” uit de eerste editie staat nog, dus doe je best ;)). Op zondag de 14e ben ik ’s avonds weer in Nederland, dus de daaropvolgende maandag of dinsdag kun je weer een nieuw blogje verwachten hier.

Een of andere travelblogger?

Daarna wil ik ongetwijfeld heel graag mijn reiservaringen met jullie delen, en ik heb lang nagedacht over hoe ik dat aan wil pakken. “Ga je ploggen?” was na “huh, wtf, ga je alleen op vakantie, durf je dat wel?” ongeveer de meest gestelde vraag over mijn reis. Het antwoord daarop is ‘nee’. Niet alleen omdat 11 plogs me een beetje saai lijken voor jullie, maar ook omdat ik het zelf niet echt zie zitten. Ik wil geen verplichte foto’s gaan maken voor de plogs, maar vooral genieten van wat ik zie en meemaak. Natuurlijk zal ik hoogstwaarschijnlijk alsnog een belachelijke hoeveelheid plaatjes schieten en dat is ook helemaal niet erg, zolang ik de camera er maar in hoofdzaak bij pak voor mezelf en niet voor anderen. Mijn plan is om per plaats waar ik verblijf (Londen, Glasgow, Fort William/Hooglanden en Edinburgh) een uitgebreid fotoverslag te maken met tips en adresjes. Ook zijn er vast nog heel veel meer aspecten van mijn reis (het treinen, alleen reizen, grappige gebeurtenissen) waar ik graag over wil schrijven, maar een echte reisblogger ben ik natuurlijk niet. Daarom is het mijn bedoeling om mijn reisblogjes (op de fotoverslagen na) te spreiden over een langere periode en jullie er niet de hele maanden juni en juli mee te stalken.

O, en mocht je je nog afvragen hoe een geografisch gehandicapte als ik denkt te voorkomen dat ze hopeloos verdwaalt, zo alleen op reis: Google Streetview was weer mijn beste vriend. Ik heb serieus alle station-accommodatie-routes (zodat ik in elk geval niet onder een brug hoef te slapen) tig keer doorgenomen en mezelf overhoord, zodat mijn geheugen mijn gebrekkige richtingsgevoel kan compenseren.

Heb je nog tips voor Londen, Glasgow, Fort William, Inverness of Edinburgh voor me? Ik ben erg benieuwd wat je aanraders op het gebied van sightseeing en food zijn 🙂

3 reacties

  1. Fijne reis! Het wordt vast awesome!
    Ilse postte onlangs…Ik mocht niet verliefd wordenMy Profile

  2. Heel erg veel plezier Audrey! Dit wordt ongetwijfeld een supergave reis en ben heel benieuwd naar je schrijfsels met tips en ervaringen 🙂 Enjoy!
    Amy postte onlangs…Photo Diary #5: All things seem possible in MayMy Profile

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


CommentLuv badge