Drie trends die ik niet begrijp

| Geen reacties

Laat ik vooropstellen dat ik geen modekenner ben. Het ligt dus vast allemaal aan mij dat ik bepaalde trends heel lelijk vind. Kijk en huiver: drie trends van dit moment waar ik werkelijk van gruwel.

Crop tops

crop tops

Ooit noemde je dit gewoon een naveltruitje. Nu een crop top. Voor mij geldt dat ik te korte shirtjes altijd héél irritant vind. Waarom je dus vrijwillig een top zou kopen die boven je navel is afgeknipt, is mij een raadsel. Modemeisjes combineren deze truitjes met high waisted broeken of rokjes. Waar ik overigens wel het nut van in zie, want die camoufleren je eventuele vetrollen en voorkomen een bouwvakkersdecolleté. Je bedekte bilspleet compenseert dan weer je blote rug. Wel jammer voor die meisjes die hun tattoo nu te laag hebben zitten.

Rugzakjes

Don’t get me wrong: rugzakken zijn hartstikke handig. Als je er boeken, een laptop of andere zware dingen in hebt zitten. Verdeel je het gewicht over twee schouders, voorkom je rugpijn: echt top.

rugzakje

Maar in dit soort rugzakjes past toch niks dat zwaar is? En mooi vind ik ze ook niet.

Scrunchies

scrunchies

Het allerergste vind ik misschien wel de scrunchie/roezel. Die ken je misschien nog wel uit de jaren ’90, en hadden we dat ding als-je-blieft in de vorige eeuw kunnen laten? Tenzij je eruit wil zien als een kleuter of naar een nineties-feestje gaat: doe maar gewoon niet.

Bron foto’s: 1, 2 en 3

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


CommentLuv badge