Books, bags & brownies

| 2 reacties

Het stond al maanden in onze agenda’s gekalkt en afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zover: de Maastricht-editie van de Boekenbloggersbrowniedate! Lilian was nog nooit in de Dominicanen geweest, en die winkel mag je als boekenliefhebber natuurlijk niet missen!


In Sittard voegde ik me bij de die hard-treinreizigers. Ik werd praktisch begroet met de vraag “Wil je een brownie?”. Perfecte start van een boekenbloggersbrowniedate!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Oooooo, de Dominicanen. Liefde voor deze winkel!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Die goeie oude tijd dat koffieshops echt voor koffie waren. En we koffie in Nederland op z’n Nederlands schreven.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

We hebben volgens mij alle boeken en hoeken van de winkel gezien. Puur genieten!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Die iets rustigere bovenverdieping vonden we ook een ideale locatie om de eerste boekenbloggersbrowniedate-selfie te maken. (we maakten ook nog selfie 2 tot en met 47, hoor. Dit is naar schatting nummer 36).

5. Dominicanen-selfie

Toen we onze eerste boekenhonger hadden gestild, gingen we verder met de reguliere honger. We overwogen nog even om deze brownie als lunch te laten fungeren, maar we besloten dat de fabulous brownies van Ilse vandaag niet meer overtroffen gingen worden. (deze fabulous foto komt trouwens ook van Ilse)

6. lunch 1

We hadden trouwens ook meer zin in iets gezonds voor de lunch. Daarom kozen we dit.

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

Ik dronk er een huisgemaakte ijsthee bij en Ilse vond het heel grappig hoe ik die in het Limburgs bestelde. Ik heb trouwens de hele dag in een soort rare taalcrisis gezeten. Door Ilse en Lilian zat ik in de Nederlands-modus, waardoor ik bij de kassa bij de Dominicanen ‘Dankjewel’ zei in plaats van ‘Danke’ of ‘Bedáááánk’. Dat was natuurlijk raar, maar écht goed kwam het helaas niet meer.

Deze boekenwinkel met prachtige etalage gaat helaas weg. Zo zonde! Het gaf daarom een heel dubbel gevoel om er (flink afgeprijsde) boeken uit te zoeken.SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Lilian fotografeerde deze kinderboekenwinkel en Ilse besloten om de foto wat op te leuken. En we wilden onze nieuwe tassen showen natuurlijk (verkrijgbaar bij de Dominicanen!).

9. boekenwurm

En dit zat er in onze inmiddels goed gevulde tassen!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Behind the scenes! Kijk die Ilse en Lilian eens professioneel bezig zijn (en kijk op hun blogs!)

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Als je dan toch zo’n mooie boekensetting hebt gemaakt, profiteer je daar natuurlijk even optimaal van. Je kunt erbij hurken, of je pakt het wat creatiever aan (hè, Ilse?).

12

Mijn stapeltje! Helaas vond ik Troost (het derde deel van de Barista!-serie) nergens, dus die blijft hoog op mijn wishlist staan.

SAMSUNG CAMERA PICTURES 

Dag mooi Maastricht, ik kom snel weer!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

2 reacties

  1. Aaah, ik wil weer terug. Het was gewoon één en al fabulousness! (En ik ben nergens vanaf gevallen, yay!)

  2. Het was leeeeeeeeeeuk. Snel weer 😀

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


CommentLuv badge