112

| 3 reacties

We gaan er alles aan doen om je vader te helpen. Zou je het adres nog eens willen noemen?

Diep, diep respect heb ik voor ze. De helden van 112.

De hulpdiensten zijn al onderweg. Ik ga je nog een aantal vragen stellen. Kun je zien of hij ademt?

Ik ben in de meest bizarre situatie van mijn leven tot nu toe beland, maar ik voel naast adrenaline ook rust door mijn aderen stromen door de kalmte aan de andere kant van de lijn.

Weet je van welke hoogte hij is gevallen?

Even later kijk ik toe hoe de ambulancemedewerkers even rustig als efficiënt hun werk doen. Kalm en doelgericht. En wat een teamwork.

Het is een perfect geoliede machine. Aan elk detail is gedacht. Terwijl mijn vader op weg is naar de IC waar hij 3,5 week zou gaan verblijven, vult iemand een vuilniszak. Een ander spoelt het bloed weg met een tuinslang. En zo ziet het er een uur na mijn uitgaande oproep uit alsof er niets gebeurd is.

Helden van de hulpdiensten, bedankt. Jullie doen geweldig werk.

3 reacties

  1. Pfoe, jeetje Audrey.. wat klinkt dit heftig! Hoe gaat het nu met je vader?
    Amy postte onlangs…TAG | Welkom in EindhovenMy Profile

  2. Pff wat een heftig verhaal! Hopelijk gaat het al wat beter met je vader! Ik heb zelf ook voor één van mijn ouders 112 moeten bellen en ik begrijp precies wat je bedoelt. Het zijn echt helden, die met zoveel kalmte en efficiëntie hun werk doen. Heel bijzonder en ontzettend fijn

  3. Wat een heftig verhaal maar helden, dat zijn ze zeker! Ik hoop dat inmiddels alles weer goed gaat met je vader? Sowieso veel sterkte, zo’n gebeurtenis kan (psychisch) zoveel impact hebben!

    Liefs Rosie

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


CommentLuv badge