100 happy days-challenge: 1-20

| Geen reacties

Het was 13 mei, een druilerige dinsdag, en ik was een beetje chagrijnig. En net op die druilerige dinsdag las ik Iris’ blogpost over de 100 happy days-challenge! (denk het witte licht en het haaaa-lelujah-geluid er zelf even bij voor het spectaculaire effect.)

Het idee van deze challenge? Elke dag een foto maken van iets dat je gelukkig maakt. Ik besloot meteen dat ik ook mee ging doen, en zie hier het resultaat van de eerste 20 dagen!

1-1

1. Theaterbrochures! Op internet door voorstellingen scrollen haalt het toch echt niet bij lekker bladeren en hoekjes omvouwen.

2. Ochtendje shoppen in Eindhoven met een vriendin, lekker samen lunchen en nog even gauw een Swirl op het station meegepikt. Ik hartje Swirls.

3. Het was nog steeds druilerig en koud. Hoera voor de kachel!

4. Wonder boven wonder haalde mijn puppy (oké, 9 maanden oude puppy) Sproet haar EG1-diploma bij de hondenclub. Ik maakte Sproetjes van fondant voor de instructeurs.

1-2

5. Barbecue! De eerste van het jaar. En ja, dat was dus twee dagen nadat ik nog lekker binnen van de warmte van de kachel genoot. Lente, jeej!

6. Vriendin D. en ik wandelden met Bones naar de ijssalon. En die is dus een dorp verderop. Door het bos wandelden we er een klein uurtje (enkel) over. Die ijscoupes hadden we dus méér dan verdiend!

7. Slapen in een net opgemaakt bed, heerlijk!

8. Bones en Sproet waren naast de bank gaan liggen terwijl ik erop zat. Zo schattig!

1-3

9. De postbode bracht de bestelde theaterkaartjes. Het allerblijst ben ik met het feit dat ik Teerling van Claudia de Breij nog een keer mag gaan zien op mijn verjaardag.

10. Op het werk hadden we opeens witte koffiebekertjes. Die prikkelen in elk geval mijn creativiteit, dus ik verblijd mijn collega’s met versierde bekertjes.

11. Ik ben nog steeds heel blij met m’n auto. Hij geeft me vrijheid en is lekker zuinig: bijna 1 op 22 terwijl ik op de snelweg had gereden.

12. ‘Ik ben nahahaaat! Niet leuk, vrouwtje!’ Ja, Sproet, maar je bent vooral heel schattig zo 😉

1-4

13. Zondagochtendwandeling with a view.

14. Sproet en Saar zijn de nieuwe Jip en Janneke: in aangrenzende tuinen met elkaar spelen.

15. Lezen op de bank. Need I say more?

16. Ik had het boek waarin ik bezig was de dag ervoor bewust uitgelezen, want ik wist dat Verslingerd zou komen! 😀

1-5

17. Communiefeest met een lekker buffet. Vooral mijn toetje: vers fruit! Ik vind verse ananas ook echt superlekker, maar altijd zo’n gedoe om te snijden. Extra genieten van deze portie!

18. Ik heb een nieuwe camera met een scherm aan de voorkant zodat je extra makkelijk selfies kan maken (mijn smartphone is nog niet zo hip ;)). Sproet vond het minder leuk dat zij m’n slachtoffer werd, geloof ik…

19. Ik kreeg de eerste komkommer van het jaar uit mijn vaders kas. Dit is een ander, kleiner ras, waardoor dit geen waterbommen, maar juist smaakbommen zijn.

20. Allemaal groene cijfertjes in mijn blogstatistieken toen ik mei met april vergeleek. Jeej!

 

Doe jij ook mee aan de 100 happy days challenge? Laat het me weten, dan neem ik een kijkje!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


CommentLuv badge