You know what I did last Summer? – 2019

| 13 reacties

Hoewel de zon nog aardig haar best doet, is de meteorologische zomer nu toch echt voorbij. Hetzelfde geldt voor mijn vakantie, dus ik geef je graag een update van wat ik de afgelopen tijd uitvoerde – in het echte leven en op mijn blog. Mocht je wat artikelen hebben gemist deze zomer, dan kun je met behulp van dit overzicht weer even lekker bijlezen.

Texel, strand bij Paal 15, zee

Het zomerse plaatje hierboven stamt helaas niet van deze zomer, maar van een paar jaar geleden. Ik besloot dit jaar niet op reis te gaan. Iets met een combi van vliegschaamte, andere financiële prioriteiten en vooral het feit dat ik persoonlijk niet per se veel op reis hoef. Meer doen wat je echt belangrijk vindt en minder willen en zo.

Vakantie en werk

Omdat ik toch thuis bleef, besloot ik mijn vakantie op te knippen in twee weken. Na een tripje in eigen land in mei had ik begin juli vrij én eind augustus. Dat vond ik echt heerlijk! Ik ging als een van de eersten op mijn werk op vakantie, en kon eind augustus – toen de meeste mensen alweer terug waren – weer even een break nemen. Tijdens de ergste bizar hete dagen zat ik trouwens ook lekker op kantoor met airco. En in de periode dat de meeste collega’s op vakantie waren, kon ik lekker meters maken op mijn werk in alle rust.

De afgelopen zomer genoot ik volop van grotere activiteiten en kleine dingen:

En verder…

De meeste artikelen van deze zomer vind je al als linkjes hierboven, maar ik schreef ook nog over…

Wat heb jij gedaan deze zomer?

13 reacties

 1. Klinkt als een leuke zomer. En wat een goed idee, om twee keer vrij te nemen. Zo heb je toch steeds het idee dat je nog wat tegoed hebt en dat voelt altijd lekker;).

 2. Klinkt alsof je een heerlijke zomer hebt gehad. Afgelopen jaren hoefde ik ook niet per sé weg maar laatste tijd begint het toch weer te kriebelen om ergens naar toe te gaan

  Bettie
  http://www.thewildflowerhippie.com

 3. Klinkt als een hele fijne zomer! Ik heb ook zeker genoten en had heerlijk verlof samen met Noa. Veel wandelen en genieten in de natuur en ook lekker kneubelen thuis (en nog een maandje nu te gaan hihi). Ik vind het nog steeds tof je header<3

 4. I know what you did last summer! 😉 Goede toetjes eten op een terras; hoewel ik nog steeds pleit voor een compleet toetjesdiner haha! 🙂 Was gezellig dame.. en ik kom graag een keertje met de hond wandelen in het zuiden als je dat (nog) leuk vindt!

 5. Oh leuke dingen! En twee vakanties, dat is een ideetje.

 6. Zo te horen heb je heel wat leuke dingen gedaan. En wat een goed idee, twee keer vakantie opnemen! Leuk dat je ook met een aantal bloggers hebt afgesproken. En een puppy op komst…hoe leuk is dat!

 7. Hoe is het je al met al bevallen om niet op vakantie te gaan en gewoon thuis te blijven? Ik krijg de indruk wel goed?

 8. Klinkt alsof je een leuke zomer hebt gehad. Leuk ook dat je naar Mamma Mia bent geweest!

 9. Klinkt als een leuke zomer 😉

 10. Ik weet niet hoe ik hier kom, ja door klikken, dat wel. Doorklikken. Maar ik lees dat je een kooikerhondje verwacht. Wat leuk. Ik ben enigszins jaloers. Wij hebben er eentje gehad. Vijftien jaar!

 11. Oh, wauw! Een puppy! Leuk, zeg! Ik moet even denken wat ik ook alweer deed deze zomer. We gingen naar de Biesbosch. En naar Groningen! En ik had veel gezellige afspraken met vrienden. Ik ben heel vaak naar het strand geweest. Veel gewandeld en gefietst. Veel op mijn balkon gezeten. En veel geslapen. Zomer 2019 was goed.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


CommentLuv badge