Waar ik blij van word #3

| 9 reacties

Het is alweer even geleden dat ik een happy list postte, maar dat betekent gelukkig niet dat ik in de tussentijd alleen maar in een hoekje heb zitten te huilen. Genoeg mooie kleine én grote dingen in het leven om blij van te worden! Tijd voor een nieuw lijstje met dingen waar ik blij van word.

 • Eerder deze maand was Vriendin C. (die eerder los ging op een pagina uit mijn Wreck this Journal) jarig. We kregen spontaan het idee om hiervoor een regenboogtaart te maken. Aanvankelijk hadden we het idee om de buitenkant als contrast redelijk rustig en klassiek te houden, maar eh… dat is niet écht gelukt. Hallo volledig hysterische jaren ’70 psychedelic taart!

regenboogtaart Regenboogtaart (2)

 • Meer taart! Voor mijn verjaardag kreeg ik dit superleuke boek cadeau: Cheesecakes van Berko. Bij elke foto die ik zag, begon mijn kwijl harder te stromen. Gelukkig zijn de bijbehorende recepten niet eens al te ingewikkeld én worden voor lastig te verkrijgen ingrediënten alternatieven genoemd. Dat vind ik altijd heel fijn en praktisch bij kookboeken. O, en er staat een recept in voor Nutella-cheesecake. Need I say more?

boek Cheesecakes van Berko

 • Waar ik ook enorm blij van word, zijn alle bezoekers en reacties hier! Zo leuk, keep them coming!
 • Een ander te gek ding aan bloggen: online leuke mensen leren kennen en ze offline ontmoeten. Zo sprak ik laatst eindelijk af met Wreckers Maaike en Marlot en heb ik al véél nieuwe meetings in mijn agenda staan.
 • Het is misschien een beetje vreemd, maar ik ben echt enorm blij met een van mijn kerstpakketten: een ananassnijder! Ik ben dol op verse ananas, maar toen ik die voor het eerst zelf ging snijden, kostte me dat serieus welgeteld drie kwartier. Met deze ananassnijder ben ik binnen vijf minuten klaar, dus dat is echt geweldig. Wist je trouwens dat ananas negatieve calorieën bevat? Je lichaam verbrandt er meer bij de verwerking dan dat zo’n schijf bevat. Mijn ananassnijder en ik zijn nu dus onafscheidelijk, dat begrijp je 😉
 • Ik ben niet zo’n held met parkeren (niet zo slecht als deze, hoor), dus toen ik laatst de auto die voor me geparkeerd stond weg zag rijden terwijl ik naar mijn auto wandelde, was ik echt zielsgelukkig.
 • Mannen met mooie blauwe ogen die hun charmes op je loslaten, zijn altijd fijn. Bij gebrek aan geïnteresseerde mannen van mijn eigen leeftijd, geniet ik dus maar van Neefje F. die al mijn grappen hilarisch vindt en me continu trakteert op big smiles.
 • Sinds een aantal maanden doe ik met mijn hond Sproet aan behendigheid. Dat ken je misschien nog wel van de Natte Neuzen-show: door tunnels rennen, springen, slalommen… Sproet dan, niet ikzelf, goddank. Al hadden ze me best mogen waarschuwen dat ik zelf ook behoorlijke sprintjes moet trekken om mijn hond bij te houden. In elk geval: het gaat goed en we vinden het leuk, dus yay!

Waar word jij blij van?

9 reacties

 1. Die taart is echt super gaaf! Zo vrolijk, ben overigens wel benieuwd hoe die smaakte? 😉 Leuke happy list!
  Celeste postte onlangs…Ben ik wel klaar om te genezen?My Profile

 2. Leuke post Audrey 😀 Misschien is het een idee om een Nutella-taart-gebakken-door-Audrey-proeverij te organiseren? Dat wat je schrijft over bloggen kan ik alleen maar bevestigen. De laatste tijd krijg ik steeds meer feedback en reacties (zowel via Facebook als op de blog zelf) en dat vind ik erg tof!

  Waar word ik blij van… Niet echt een mannen antwoord maar: slapen in een pas verschoond bed. Yummmm!
  Falco Renierkens postte onlangs…Gezien: Michiel de RuyterMy Profile

 3. Wat een heerlijke happy list 🙂
  ik word gewoon vrolijk van die taart!! Ik ben in juli jarig dus… 😉

 4. Jij zorgt de 14e dus voor cheesecake? 😉
  Ilse postte onlangs…23 is het nieuwe 30My Profile

 5. Wat een leuke post en die taart ziet er echt geweldig uit!
  Madelon postte onlangs…Dilemma #3. Een visje of zonder boeken.My Profile

 6. Hoooooly crap, dat is zo ongeveer de meest kleurrijke taart die ik het afgelopen jaar zag, haha. Supercool! Dat receptenboek met cheesecakes lijkt me ook fantastisch, wantja: wat is er nou lekkerder om zelf te bakken dan een cheesecake? Niet zo heel veel, toch? 🙂

  Leuk dat je een behendigheidstraining met je hond aan het doen bent! Ik was vroeger echt fan van de Natte Neuzen-show, en als onze hondjes niet zo stront-eigenwijs waren geweest, had ik dat ook wel met ze willen doen, maarja, die van ons vinden het al moeilijk genoeg om te gaan zitten als hen dat verteld wordt.
  Marieke postte onlangs…#Plukhetgeluk week 4: de grootste glimlachMy Profile

  • Haha, ik moest echt lachen om je reactie! Cheesecakes zijn inderdaad geweldig. En het is inderdaad bij behendigheid wel handig als je hond een beetje luistert. Misschien bij een volgende hond?

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


CommentLuv badge