Waar ik blij van word #2

| 3 reacties

Weer een lijstje van dingen die me de afgelopen tijd blij maakten! Deze bijvoorbeeld:

2014-03-08 hangmat

  • Mijn hangmat! En hangmat equals lente. Ik heb ‘m dit jaar opgezet op 8 maart. 8 maart! Nu sta ik er wel om bekend dat ik ‘m bij ieder zonnestraaltje dat naar lenteweer neigt opzet, maar zo vroeg als dit jaar is volgens mij een unicum. Heerlijk om te ontspannen met een boek of tijdschrift en de zon op je gezicht.
  • Afgelopen zondag was ik bij de ontknoping van het WK allround in Thialf. Ik vind de sfeer daar zó gaaf! Het was uitverkocht, dus bij de spannendste ritten was er echt weer sprake van een “kolkend Thialf”, zoals commentatoren dat altijd zo mooi beschrijven. En als je daar zelf tussen staat (en verantwoordelijk bent voor een deel van het geklap, gejuich en geschreeuw – gelukkig had ik Strepsils bij me), dan is dat een te gekke ervaring!
  • Van reacties en bezoekers op mijn blog word ik ook altijd helemaal blij! Keep ‘em coming 🙂
  • Boekenwinkels! De geur, het snuffelen, de verkopers (bestaan er eigenlijk niet-leuke boekenverkopers? Ik kom ze nooit tegen!)… Als ik een dag doorbreng in een grote stad, loop ik elke boekenwinkel in die ik tegenkom. Tijdens de boekenweek kocht ik een boek in een fysieke winkel in de buurt en ik nam me meteen voor om nieuwe, Nederlandse boeken voortaan gewoon daar te gaan kopen in plaats van online. Ik kom er toch elke week praktisch langs. Support your local bookstore!

Waar word jij blij van?

3 reacties

  1. Ik word heeeeeeeel blij van dat laatste bericht over boekwinkels! Ja, ja, ja! Niets fijner dan lekker rondsnuffelen in zo’n winkel (en het liefst een nieuwe stapel meenemen). En elke keer dat je zo’n boek koopt draag je weer bij aan het kunnen maken van mooie boeken. Positieve cirkel, lijkt me!

  2. Wat een fijne lijst, altijd leuk om zulke ‘blij-maak-lijstjes’ te lezen 🙂

  3. Wauw je hebt een hangmat, heerlijk!
    Als ik eigenaresse van een hangmat zou zijn, zou ik elke vrije uurtje met zon er in liggen haha.
    En boekenwinkels zijn ook altijd erg fijn! Kan daar uren rondlopen.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


CommentLuv badge