Tag: Perfect Sunday

| 3 reacties

Zondagen, heerlijk! Dat vond Marieke ook, want die bedacht deze leuke Perfect Sunday-tag.

Wat is je favoriete zondag-ontbijtje?

Mijn perfecte ontbijt houdt in dat ik kan aanschuiven bij zo’n lekker uitgebreid ontbijt-buffet. Verse jus en andere sapjes, croissantjes, harde broodjes, gekookt eitje dat nog warm is, spek, scrambled eggs… Ik ben verder helemaal niet veeleisend, hoor! In de praktijk eet ik dit natuurlijk bijna nooit, maar als ik mag kiezen, dan ga ik zeker voor zo’n luxe ontbijt met alles erop en eraan!

Wat doe je het liefste op zondag?

Op zondagochtend pakken mijn moeder en ik vrijwel altijd de auto om ergens anders dan normaal met de honden te gaan wandelen. Heel gezellig, en het is ook superleuk om de honden extra te zien genieten. Wat ik de rest van de dag het liefste doe, hangt af van het weer. In de winter kruip ik graag op de bank met een boek of tijdschrift of kijk ik een film. Ook vind ik het dan altijd heerlijk om schaatsen te kijken. In de zomer ben ik graag zoveel mogelijk buiten. Lekker in de tuin in m’n hangmat liggen, en dan ’s avonds barbecueën en tot laat buiten zitten… Heerlijk! Kan niet wachten tot de zomer weer begint.

Met wie zou jij weleens een hele zondag willen kletsen?

Ik denk dat ik met Linda de Mol makkelijk een zondag volgekletst krijg, en wat me ook heel tof lijkt, is om mijn zondag door te brengen met de TVM-schaatsploeg. Niet alleen vanwege Sven Kramer en Ireen Wüst, maar ook omdat ik stiekem nogal een zwak heb voor Koen Verweij.

Met welke boer uit ‘Boer zoekt vrouw’ zou jij ‘s ochtends de koeien willen melken?

Koeien melken? Been there, done that! Ja, zo dorps ben ik dus 😉 Dus ik voel niet zo de behoefte om heel vroeg op te staan om dat te doen, haha. Als ik zou moeten kiezen met welke boer, dan zou ik voor boer Willem gaan die een man zocht. Dat lijkt me een hele lieve man!

Alleen voor DIT mag je jou wakker maken op zondagochtend om 4.00 uur?

Ja, laat me dus maar liever slapen 😉 Maar als ik zo belachelijk vroeg op moet, dan wil ik dat het voor iets heel leuks is. Een gave reis of iets anders onvergetelijks.

Wat is jouw all-time favourite snack op zondag?

Dat varieert eigenlijk heel erg. Wel hou ik erg van dingen waar je dan zo’n hele middag aan kan blijven pikken. Mini-Liontjes of Brosjes of zo. Of een zak colaflesjes, mmm!

Wat neem jij je elke zondag weer voor?

Al die leuke dingen die ik in het weekend heb bedacht (ik krijg dan vaak inspiratie. Luieren is goed! :D) diezelfde week nog uitvoeren. En gezonder eten.

 

Nou, tot zover de Perfect Sunday-tag: de vreet-editie! Iedereen die ‘m leuk vindt, mag ‘m natuurlijk overnemen, maar ik tag in elk geval Ilse en Lilian.

3 reacties

  1. Hij is leuk geworden! 😀

  2. Ah, leuk dat je mij tagt! Ik ga ‘m in ieder geval invullen 😉

  3. Leuk! Ik ga hem gelijk invullen.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


CommentLuv badge