Questions of life-tag

| 7 reacties

Afgelopen week kreeg ik een berichtje van Falco, die me vertelde dat hij me had getagd voor de Questions of Life-tag, bedacht door Xaviera. Het is een tag die ik nog niet eerder voorbij had zien komen en de zes vragen zijn zeker niet makkelijk. Toch zetten ze me wel meteen aan het denken en omdat jezelf uitdagen (bijna) altijd een goed idee is, heb ik geprobeerd ze te beantwoorden.

1. Welke herinnering van het afgelopen jaar geeft jou de grootste glimlach op je gezicht?

Pff, wat een lastige! Niet omdat ik me niks kan herinneren, maar juist omdat er zo veel was dat me blij maakte. Leuke bloggers in het echt ontmoeten, thuis verwelkomd worden door superblije hondjes, Parijs in één dag… En natuurlijk dat Neefje F., het kind met het gaafste geboortebord ooit, geboren werd en me elke keer trakteert op brede grijnzen.

2. Wat heb je altijd al eens willen doen sinds je kindertijd?

De Spice Girls ontmoeten en met dolfijnen zwemmen (wat een standaard-meisjesdroom!) laat ik maar even buiten beschouwing. Wat iets meer aansluit bij mijn huidige leven en wensen, is dat ik al heel jong in ieders vriendenboekje schreef dat ik kinderboekenschrijfster wilde worden. Het zou mooi zijn als ik ooit een boek weet af te ronden waar ik tevreden over ben.

3. Wat zou je willen doen in je leven als er totaal geen beperkingen waren?

In dat geval zou geld geen rol spelen en zou ik een mooi huis willen hebben, graag inclusief schoonmaker. Ik zou dan alle tijd hebben om lekker te schrijven, bloggen en lezen en om lekker te experimenteren met bakken en koken. Doe me in dat geval ook maar een eigen sportruimte en een personal trainer trouwens 😉

4. Wat heb je voor het laatst over jezelf geleerd?

Dat ik niet alles kapot moet redeneren met mijn gedachten en meer mijn gevoel moet volgen. Ik had al eerder ontdekt dat ik met mijn hoofd ook niet alles moet willen repareren. Ja, beetje cryptisch dit, sorry!

5. Als je aan het dagdromen bent, waar gaan die dromen dan over?

Nou, waar níet over? Over een eigen huis, een leuke baan, een Hele Grote Boekenkast, de tijd om al die boeken te lezen, blogposts en verhalen die ik nog wil schrijven, mooie reizen, calorievrije chips en onbeperkt nonnevotten eten. Zoiets.

6. Welke verandering wil je het komende jaar het liefste toepassen in je leven?

Ik wil graag een leuke baan vinden (trefwoorden: communicatie, marketing, online, social media, tekst, redactie en dat dan in Limburg of Eindhoven), maar dat heb ik zelf niet in de hand. Wat zeker een van mijn andere doelen is, sluit aan op mijn antwoord op vraag 4: mijn gedachten in bedwang houden en mijn gevoel volgen. Ken je dat, dat je jezelf rationeel ergens van overtuigt, maar dat er ergens een klein stemmetje is dat zegt ‘maar ik wil het niet/toch!’. Daar ga ik, waar het kan, naar luisteren.

Dat waren de zes questions of life uit deze tag. Omdat Dare to Wreck tot een einde is gekomen, geef ik mijn sloop-maatjes Marlot en Maaike graag een nieuwe uitdaging in de vorm van deze tag. Veel succes met invullen, dames! 🙂

7 reacties

 1. Oh wat een leuke tag! Ik hoop dat het baan vinden lukt, wie weet kun je wel iets doen met kinderboeken schrijven (:

 2. Hallo Audrey. Leuk dat je mee hebt gedaan met de tag 🙂 Ook toffe antwoorden trouwens. Wat een droom is dat: kinderboeken schrijven. Hopelijk gaat dat wat worden. Overigens je Captcha voor comments is echt super cool, ik moet momenteel een varkentje een sigaar in zijn mond stoppen whahaha.
  Falco Renierkens postte onlangs…Normale thee, wat is dat?My Profile

 3. Ja, leuk is-ie, hè? Ik werd ook een beetje gek van de spam hier. Akismet vist ze er wel uit, maar dagelijks tientallen reacties checken om te kijken of er niet een gewone ten onrechte als spam werd gemarkeerd, werd me toch een beetje veel 😉

 4. Ik had deze tag nog niet eerder gezien, maar hij is echt heel leuk! Super leuk dat je me getagged hebt! Ik ga hem snel invullen, ben al helemaal enthousiast haha! (Btw, ik heb een hekel aan captcha, maar deze is wel echt geweldig!)
  Marlot postte onlangs…Dare To Wreck #10: Het EindeMy Profile

 5. Sowieso een schoonmaker! Die staat ook bij mij hoog aan het lijstje. En die mag van mij best met regelmaat komen ook 😉
  Ellis postte onlangs…Ik heb een nieuwe Kobo tabletMy Profile

 6. Het is inderdaad een leuke tag, ik heb ‘m nog nergens eerder gezien! Ik vind ‘m wel een beetje kort (ik houd van lange teksten, haha) maar ik ga me er binnenkort toch maar eens aan wagen. Als ie nooit online komt, vond ik de vragen te lastig. 😉
  Maaike postte onlangs…Filmrecensie: Into the WoodsMy Profile

 7. Pingback: The questions of life-tag - Muy Maaike

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


CommentLuv badge