Lekker goedkoop – Sint-snoep

| 1 reactie

Pakjesavond komt er alweer aan! Nu Sint en Piet het strooigoed niet meer zelf bij ons door de kamer gaan smijten, halen we maar zelf wat lekkers in huis om Sinterklaas-verjaardag te vieren. Speculaas van de bakker en kruidnoten van Bolletje zijn heerlijk, maar het kan goedkoper en (bijna) net zo lekker. Welke heerlijkheden zijn waar te koop voor een mooi prijsje? Ik vertel het je!
Lekker goedkoop Sint-snoep (budget)
Lekker goedkoop Sint-snoep, budget, kikkers en muizen

Kikkers en muizen: ik vind ze heerlijk en kan er wel aan blijven eten. Ik heb alleen een enorme hekel aan die nepperds die lang niet zo lekker zijn. Gelukkig zijn ze wel goed te herkennen, want ze zien er anders uit dan de kikkers en muizen op deze foto. Deze echte zijn voor weinig geld te koop bij de Action (89 cent) en Lidl (85 cent). Winning!
Lekker goedkoop Sint-snoep (budget)
Mijn kruidnoten haal ik het liefst bij de Lidl: 750 gram voor €0,99! Je proeft wel het verschil met die van Bolletje, maar die kosten dan ook het drievoudige.

Laatst ontdekte ik dat de speculaas van de Aldi echt onwijs lekker is. Ik was blijkbaar niet de enige die dat dacht, want met een paar dames hapten we in korte tijd héél wat van deze speculaasjes weg. Prijs: €0,95 voor 450 gram.

Overig lekkers

Omdat ik niet van plan ben om al te vaak dit soort huisvrouw-achtige blogposts te maken, verklap ik meteen nog wat andere (niet Sint-gerelateerde) budget-toppers aan jullie.

Zo hebben ze bij de Lidl echt prima roomkaas voor €0,62 cent (versus €1,95 voor een even groot bakje Monchou). Smaakt wel iets anders, maar je kunt er prima bijvoorbeeld deze mini-Oreo-cheesecakejes mee maken. Bij de Aldi koop ik veel te vaak de chocolate chip-cookies, en bij de Plus verkopen ze hele lekkere nep-Bastognekoeken.

Tot slot mijn absolute favoriet op het gebied van budgetsnacks: de naturel-ribbelchips van de Lidl (55 cent). Heel lekker zout en zonder het verslavende stofje dat Lay’s in hun chips verstopt. Niet dat deze chips niet verslavend zijn, maar toch.

Heb jij nog budget-aanraders? Laat het hieronder weten!

Eén reactie

  1. Ieeehhhh ik vind die muizen zo vies, haha.
    Rosanne postte onlangs…Deux jours a Lille / twee dagen in LilleMy Profile

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


CommentLuv badge