All-time favourites

| Geen reacties

Vandaag deel ik een aantal producten met jullie waar ik erg enthousiast over ben en die ik al een tijd fanatiek gebruik. Mijn all-time favourites dus!

Hema-agenda

agenda

Ik gebruik al jaren deze agenda’s van de Hema. In het echt staan er geen grijze vlakken op, maar ik heb even wat hoofden bedekt 😉 Ik vind de Hema-agenda in alle opzichten gewoon erg fijn. Ze zijn klein en handzaam zonder zo mini te zijn dat je er amper iets in kunt schrijven, door de ringband krijg je geen lelijke hoeken én hij is handig om een pen in te doen. Altijd iets om te schrijven bij je hebben en je pen snel kunnen vinden in je te grote tas is superhandig. Daarnaast vind ik de fotohoesjes en de mogelijkheid om er veilig dingen in te bewaren heel handig. Normaal wordt m’n agenda dubbeldik van alle blaadjes en kaartjes die ik ertussen doe, maar dit jaar weet ik me tot nu toe goed in te houden 😉 En door de fotohoes op de voorkant hoef ik alleen maar elk jaar de leukste kleur uit te kiezen, want de kaart vervang ik toch door mijn persoonlijke fotocollage.

Dopper

dopper

Ik HOU van kraanwater. Ik vind het serieus lekkerder dan al die bronwater-soorten. Eerst gebruikte ik jarenlang gewone plastic flesjes mee die ik zelf vulde met water, maar sinds vorig jaar heb ik een Dopper. Toch wel iets hygiënischer doordat je ‘m uit elkaar kan halen bij het afwassen. Ik heb ‘m uiteraard in het blauw, en ik ben dol op deze duurzame waterfles die er ook nog heel leuk uitziet. Ze kosten ongeveer een tientje, maar daarvan gaat een deel naar waterprojecten in Nepal. Win-win-win-situatie dus!

Deegroller

plastic deegroller

Ja, dit is een deegroller. Ik kreeg hem van mijn oma toen ik een deegroller wilde lenen omdat ik er tijdelijk twee nodig had. Aanvankelijk was ik sceptisch, maar het ding werkt als een tierelier! Je doet er warm water in, waardoor je fondant of deeg véél makkelijker uit kan rollen.

plastic deegroller

Daarnaast hoef je hier geen bloem of poedersuiker om te doen om plakken te voorkomen, want hij is non-sticky van zichzelf. Doei houten deegroller, ik ga voor plastic!

Aftersun

Hema aftersun

Dit is de beste aftersun ever. Punt. Als ik ondanks goed insmeren toch verbrand, is deze echt onmisbaar. Er zit ruim 45% aloë vera in, waardoor hij heerlijk verkoelend is voor je huid. Ook de geur is erg lekker. Als ik ‘m ruik, denk ik meteen aan zonnige zomervakanties!

Verzorging

shampoo tandpasta

Als laatste: twee verzorgingsproducten die ik al héél lang gebruik. Als ik iets vind dat me bevalt, blijf ik vaak trouw aan dat product. Zo ook bij de soft mint-smaak van Prodent: precies zó minty dat het lekker fris is, zonder dat je je afvraagt wat er zich in vredesnaam in je mond plaatsvindt. Deze Andrélon-shampoo (2 in 1) staat ook al jaren in de douche. Hij ruikt heerlijk (meloen en aloë vera) en doet precies wat-ie moet doen: mijn haar lekker schoon en zacht maken.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


CommentLuv badge