7 random feitjes

| 3 reacties

Een tijdje geleden nomineerde Marlot me voor de Sunshine Blogger Award. Hartstikke leuk natuurlijk, maar ik ben niet zo van die regeltjes om dan zo’n plaatje van die award op mijn blog te zetten. Sowieso vraag ik me wel een beetje af of er nou ooit zo’n award wordt uitgereikt, of dat het meer een veredelde tag met een plaatje is. In elk geval was nu de opdracht om 7 random feitjes over mezelf te delen. Nou, dat wil ik wel, dus let’s go!

 1. Ik lust geen koffie en thee. Mensen vragen zich wel eens af wat ik dan wél drink. Nou ja, vrij simpel: water. Gewoon uit de kraan, want bronwater vind ik én overrated én minder lekker. Af en toe drink ik (warme of koude) chocomel en als ik zin heb frisdrank of een sapje, maar daar blijft het dan bij.
 2. Ik schijn te knarsetanden. Zelf heb je daar natuurlijk geen idee van, maar de tandarts wist het me te vertellen. Sinds een tijdje heb ik daar een opbeetplaat voor, waar ik vrolijk op doorknars, maar dan zonder mijn tanden te beschadigen. De eerste keer dat ik dat ding in had, dacht ik dat ik al slapend zou stikken in mijn eigen speeksel en zo een tragische dood zou sterven. Dat viel dus wel mee, het went echt 😉
 3. Vroeger had ik een lui oog. En een luie kont in de gymles misschien, maar dat is een ander verhaal. In elk geval heb ik met zo’n charmante pleister gelopen als kind. Mijn linkeroog was het luie, en dat zie je nu nog steeds terug in de sterkte van mijn brillenglazen: -10,5 versus -6,5.
 4. Mijn hoofdkussen is heel dun en dat vind ik heerlijk.  Oké, het is vast maar net wat je gewend bent, maar doe mij maar een dun kussen. Waar de hele wereldbevolking helemaal happy wordt van die superdikke kussens in hotelkamers, denk ik alleen maar: ‘NEEEEE, hoe moet ik daar ooit op in slaap vallen?’
 5. Ik ben 1,62 meter. Eigenlijk ben ik meer 1 meter 61,5, maar ik vond 1,61 zo treurig en wannabe klinken dat ik mezelf die extra centimeter heb gegeven toen ik de vorige keer een nieuwe identiteitskaart nodig had.
 6. Ik draag eigenlijk nooit make-up. Ik kan er gewoon niet mee omgaan. Ik heb ooit wel eens met oogschaduw gespeeld en een paar serieuze pogingen gedaan tot regelmatig mascara te dragen, maar dat werd ‘m niet. Dan zat ik ’s ochtends een eeuwigheid te klooien met die mascara, kwam die roller weer tegen de spiegel aan (moet je eens proberen, met -8 mascara aanbrengen), en dan zag ik ’s avonds wimpers aan mijn wattenschijfje hangen. Dus toen besloot ik dat ik mezelf beter het gedoe kon besparen en mijn schoonheidsslaapje met een kwartier te verlengen.
 7. Honden zijn mijn lievelingsdieren en ik heb niets met katten. Dat is bij de meeste bloggers wel anders, geloof ik 😉 Niks is beter dan een kwispelende hond die je overenthousiast begroet als je thuiskomt. En ze zijn zo slim en trouw! Ja, ze kosten meer tijd dan een ander huisdier, maar dat is het zó waard (dat is eigenlijk net zo bij social media en daar schreef ik al eens een stukje over).

3 reacties

 1. Ik heb die pleisters vroeger ook gehad! Beetje jammer dat ik helemaal geen lui oog had, want ik heb een zenuw stoornis. En dat make-up verhaal: herkenbaar! Alleen ik zie dan geen diepte. Leuk zo’n roller in je oog of mascara op de spiegel.
  Emmy postte onlangs…Als ik blijf (If I stay #1) – Gayle FormanMy Profile

 2. Wij hebben 4, 6, en 7 met elkaar gemeen! 1 ook wel een beetje, alleen lust ik wel thee, maar geen koffie. Leuk om je zo een beetje beter te leren kennen!

 3. Leuk om te lezen! Ik hou ook van honden en heb niets met katten. Je bent dus niet de enige 😉 daarnaast lust ik ook geen koffie maar wel thee.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


CommentLuv badge