Mijn 100e blogpost + leuke blogs om te volgen

| 4 reacties

Wauw, ik ben alweer toe aan mijn 100e blogpost! Deze mijlpaal wilde ik niet zomaar voorbij laten gaan. Toch wilde ik hem niet over mij en deze blog laten gaan, maar juist over anderen! Ik deel vandaag een kleine blogroll met jullie: een paar van mijn favoriete blogs die ik leuk vind om te volgen. Hoewel ik behoorlijk wat blogs met plezier volg, hou ik ‘m kort, zodat jullie meer geneigd zullen zijn ze daadwerkelijk te bekijken. Dat verdienen ze namelijk stuk voor stuk!

Hier schrijft Ilse

Volgens mij weet Ilse dit zelf niet eens, maar door onder andere haar blog begon het bij mij te kriebelen om zelf ook te gaan bloggen. Haar stukjes weten vrijwel altijd een glimlach op mijn gezicht te toveren en ik krijg er schrijfzin van. Ilse schrijft voornamelijk persoonlijke stukjes en ze is gewoon heel erg grappig. En net zo leuk in het echt, trouwens!

Watermelilian

Misschien trek je bij het lezen van deze blognaam even een wenkbrauw op (als je dat tenminste kunt, één wenkbrauw optrekken terwijl de andere netjes op z’n plek blijft – ik niet, namelijk), want het is niet de meest standaard naam. Lilian houdt van watermeloenen en kreeg deze bijnaam een tijdje geleden. Ze besloot om haar oude blog Booktraveler om te dopen en ging wat meer de persoonlijke kant op. Toch blijft Lilian gewoon de leukste boekenblogger die ik ken. Op het moment studeert ze een paar maanden in Mechelen, waarover ze grappige stukjes schrijft onder de naam Een Nederlander in België. Door haar tijdelijke emigratie zijn mijn bezoekersaantallen uit België trouwens enorm gestegen en kan ik mezelf een internationaal succesvolle blogger noemen, hoera!

Elja Daae

Elja blogt dagelijks over werkelijk van alles. Zoals ze zelf zegt, ligt haar focus op marketing, maar leer je haar als persoon tussen de regels door goed kennen. Zo is ze recent teruggekeerd naar Nederland als expat, waardoor ze een interessante blik heeft op het leven hier. Ook schrijft ze regelmatig interessante stukken over bloggen. Haar blog is erg de moeite waard!

Ik ben Iris niet

Iris heeft een persoonlijke lifestyleblog met een groen tintje. Het fijne aan haar blog vind ik dat ze niet oordeelt over mensen die geen vegetariër zijn of minder milieubewust leven, maar je toch weet te inspireren en je meer bewust weet te maken van groene keuzes. Daarnaast is Iris gewoon hilarisch en heeft ze een supertof konijn. Ook niet geheel onbelangrijk.

Muy Maaike

Maaike is net als ik een omniblogger. Ze plaatst regelmatig recensies van boeken en recepten waar het water je bij in de mond loopt. Ook haar columns vind ik altijd erg leuk om te lezen. Om de dag kun je een nieuwe blogpost verwachten op haar site.

Risus

Om ook even wat testosteron in mijn blogroll te stoppen: Michaels blog! Laatst kwamen Michael en ik op Twitter samen tot de conclusie dat er eigenlijk veel te weinig mannelijke bloggers zijn. Hebben de bloggende mannen zich massaal laten verjagen door een overschot aan groene smoothies en make-upjes in blogland? Kom terug en laat je horen, mannen!

Toch noem ik Michaels blog niet alleen in het kader van positieve discriminatie, maar ook omdat zijn blog gewoon heel erg leuk is. Hij schrijft over allerlei dingen, maar altijd met een originele invalshoek en veel humor en zelfspot. Onderwerpen zijn onder andere zijn leven als docent en taal.

A cup of life

Ik vermoed dat Shifra ongeveer net zoveel creativiteit in haar grote teen heeft als ik in mijn hele lichaam. Of ja, ik heb zelf ook wel eens een creatief idee, maar Shifra heeft daarnaast het vermogen om haar DIY-ideeën ook picture perfect uit te voeren. Op haar blog laat ze heel veel van haar DIY-projecten zien en leer je haar ook beter kennen. Haar vlogs – ze post er elke vrijdag een – zijn echt de allerleukste! Want ja: ze is echt zo vrolijk en enthousiast.

Laura denkt

Last but not least: de blog van Laura! Laura is gewoon heel erg leuk. Om de dag verschijnt er een nieuw kort stukje op haar blog. Het is net een zichzelf vullende koekjestrommel: altijd jammer als dat lekkere koekje al zo snel op is, maar er komen altijd nieuwe die net zo goed smaken. (Waarom zijn er eigenlijk nog geen echte automatisch vullende koekjestrommels uitgevonden?)

4 reacties

  1. Yay, gefeliciteerd met deze leuke blogmijlpaal. 😀 Ik ging er eigenlijk altijd vanuit dat jij al veel langer blogde dan ik, haha, grappig dat dat toch altijd anders blijkt te zijn! En wat lief dat je mijn blog noemt! (oké, dat zijn echt te veel uitroeptekens)
    Maaike postte onlangs…Even kletsen: Leuk weekend, sneeuwkriebels & blogupdateMy Profile

  2. Oh, dat wist ik inderdaad niet. Lief! Dankjewel!
    Ilse postte onlangs…Ik blijf nog even hoorMy Profile

  3. Wahoeeeeee, ik sta erin! Dankje, dankje! Ook voor je leuke tekst! LIEF! 🙂

    En wat heb je dit artikel óntzettend leuk geschreven! Serieus! Gefeliciteerd met je 1000e (wauw!) blogpost! liefs! X

  4. Dat is een nulletje te veel, haha! Thanks 🙂

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


CommentLuv badge