Boekenfestijn-buit

| 3 reacties

Afgelopen vrijdag ging ik voor het eerst naar het Boekenfestijn en ik vraag me echt af waarom ik er nooit eerder was geweest. Ik heb al jaren geleden steeds die kleine advertenties erover gespot in de Metro of Spits, maar om de een of andere reden ging ik nooit. Toen ik er opeens over de editie in Rotterdam las op boekenblogs, bedacht ik dat het er toch echt eens van moest komen. Dus ik keek vorige week eens op die site, en wat bleek: diezelfde week nog zou ’t in Maastricht zijn! Een paar dagen later liep ik daar rond als een kind in een snoepwinkel. Boeken, heel veel boeken! Lees gauw verder om erachter te komen wat er allemaal in deze tassen zit.

boekenfestijn-tassen

In totaal nam ik 20 boeken mee, maar vijf daarvan waren cadeautjes. Ik laat jullie hieronder mijn eigen aankopen zien!

Chantal van Gastel

boeken Chantal van Gastel

Ik heb alle boeken van Chantal van Gastel al gelezen en er erg van genoten. Het nadeel van boeken lenen bij de bieb is alleen wel dat je ze een paar weken later gewoon weer moet inleveren. Dus toen ik deze twee boeken voor een mooie prijs (€5,99 voor Geknipt voor jou, €9,50 voor Zwaar Verguld) zag liggen, besloot ik ze mee te nemen.

Sophie Kinsella

Shopaholic-boeken Sophie KinsellaShopaholic Sophie Kinsella

Voor deze boeken van Sophie Kinsella geldt hetzelfde: wel gelezen, maar nog niet in mijn bezit. Voor Confessions of a shopaholic (2 boeken in 1) betaalde ik €6,99 en voor Shopaholic & Baby €5,99.

Katy Regan & Hilary Duff

Katy Regan Hilary Duff

Over deze twee boeken heb ik gelezen toen ze uitkwamen en toen spraken ze me allebei aan. Daarna verdwenen ze uit mijn gedachten, maar toen ik ze laatst voorbij zag komen tussen de Boekenfestijn-aankopen van anderen, dacht ik: die wil ik ook hebben! Het boek van Katy Regan trok me meteen door de titel, en Elixer van Hilary Duff viel me op omdat ik ooit fan was van Hilary Duff, haha! Als ik nou echt een goede ex-fangirl was geweest, had ik de versie gekocht met haar foto groot op de cover, maar ik vond deze mooier. En ook zonder Hilary’s hoofd erop staat-ie straks mooi naast de dvd van The LizzieMcGuire Movie 😉

‘Als ik auto had kunnen rijden was ik nu niet zwanger (van mijn beste vriend)’ kostte €6,99 en Elixer €4,95.

Honden

Wie krijgt Fluffy? en Braaf meisje

Ik ben nogal gek op honden, en dus hebben films en boeken over honden een grote aantrekkingskracht op me. De boeken over hoe je honden opvoedt, heb ik wel gezien (meestal meer van hetzelfde), maar romans waarin honden een prominente rol spelen, vind ik des te leuker. Zo vond ik ‘Blijf!’ van Allie Larkin al erg leuk, en ben ik ook erg benieuwd naar deze twee boeken. Wie krijgt Fluffy? en Braaf meisje kostten €4,95 per stuk.

Pockets (Nederlands)

pockets

Drie Nederlandse pockets voor een mooi prijsje! Penelope Green is helemaal nieuw voor me; voor ‘Ciao Bella’ betaalde ik €2,50. Ook ‘Ja kun je krijgen’ kostte €2,50. Ik dacht dat ik al alle boeken van Astrid Harrewijn had gelezen, maar de flaptekst van deze kwam me niet bekend voor. Ik kwam erachter dat dit haar eerste roman was. Ben benieuwd of-ie me bevalt.  Klasgenoten van Emily Barr nam ik mee voor €1,50. Ik weet niet zeker of ik ‘m al heb gelezen, maar als het het boek is dat ik denk dat het is (heel heldere formulering!), is ’t wel heel goed 😉

Engelse boeken

Engelse boeken

O, waarom zijn Engelse boeken toch altijd zo heerlijk goedkoop? Ja, ik weet het wel: geen vaste boekenprijs 😉 Er was een mooi aanbod van Engelse boeken, met de verzamelde werken van William en Shakespeare en Jane Austen voor minder dan een tientje, maar ik besloot het voor nu bij deze vier pockets te houden. Allemaal voor minder dan 2 euro!

stapel boekenstapel boeken

In totaal betaalde ik €62,95 voor deze stapel boeken. Een zeer geslaagd eerste bezoekje aan het Boekenfestijn dus!

3 reacties

  1. Ahhh Zwaar Verguld heb ik uiteindelijk laten liggen in Rotterdam, haha. Ik kocht wel Elixer, daar ben ik benieuwd naar! Je hebt in ieder geval een paar mooie meegenomen!

  2. Woah, dat zijn een hoop boeken die je gekocht hebt! Leuk dat je ze zo in categorieën hebt opgedeeld 🙂

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


CommentLuv badge