Dare to wreck: verdwijntrucs

| 3 reacties

Het was weer tijd om aan de slag te gaan met mijn Wreck this Journal! Ik merk dat ik me er elke keer op verheug dat ik weer mag. Je hoeft dus niet bang te zijn dat de titel van deze blogpost slaat op dat ik mijn eigen journal heb laten verdwijnen, haha. Ook deze keer hadden Marlot, Maaike en ik weer leuke opdrachten geprikt. En ik moest voor de eerste keer een pagina uit mijn dagboek scheuren (aah! – en ja, ik heb hem daarna weer teruggeplakt…).

Teken met lijm

De eerste opdracht was ‘Teken met lijm’. Ik moest meteen denken aan dat ik ooit een zandtekening heb gemaakt als kinderactiviteit op de camping. Met lijm tekenen, zand eroverheen strooien, en klaar was je tekening. Ik had nu alleen geen zand van het strand tot mijn beschikking. Zand uit de tuin pakken leek me geen goed idee, omdat de honden die als sanitaire voorziening gebruiken… Glitters of iets dergelijks kon ik ook niet meer vinden tussen de knutselspullen. Om er toch iets leuks van te maken, besloot ik de achtergrond blauw te verven, zodat je mijn lijmtekening beter kon zien.

Dare to Wreck - Wreck this Journal - Teken met lijm

Opgedroogd zag je het een stuk minder goed. Het geeft wel een heel grappig effect als je het boek beweegt in het licht.

Dare to Wreck - Wreck this Journal - Teken met lijm

Schrijf slordig. Nu.

In het begin van het Wreck this Journal staat dat je de opdrachten vrij mag interpreteren. Ik besloot deze opdracht daarom op twee manieren uit te voeren.

Dare to Wreck 3 c

Superflauw, haha. Voor het echte slordig schrijven was ik ook niet bang, want mijn handschrift is niet om over naar huis te schrijven. Ik denk ook gewoon te snel om langzaam en netjes te schrijven. Alleen als ik een kaartje schrijf, wordt het nog enigszins netjes. Ach, als het maar leesbaar is!

Dare to Wreck 3 d

Dagboekgolf

Zie de instructie hieronder. Even slikken om er zomaar een pagina uit te moeten scheuren! Behalve de verdwijntruc van de lijm, miste ik bij deze opdracht eigenlijk een golfstick. Beetje lastig om die in een boek te verwerken, maar toch. Zonder is het meer voetbal of handbal, haha.

Dare to Wreck - Wreck this Journal - Dagboekgolf

Behind the scenes!Ā Voor ik met de camera met zelfontspanner aan de slag ging, wilde ik even testen of je mijn benen goed in beeld zou krijgen achter het dagboek. Ik voelde me net een echte blogger, haha. Ik verruilde trouwens ook speciaal voor de foto mijn pyjamabroek voor een gewone broek, en ik deed sokken aan. Ik hou zelf niet van confrontaties met andermans voeten, dus daarom heb ik jullie mijn blote voeten ook bespaard šŸ˜‰

Dare to Wreck 3 f

Ready to go…

Dare to Wreck - Wreck this Journal - Dagboekgolf

En ze brengt haar voet naar de bal prop, haalt uit, en… MIST! En dat herhaalde ik een keer of 36.

Dare to Wreck - Wreck this Journal - Dagboekgolf

Maar de aanhouder wint, woehoeeee! Feest toen het eindelijk raak was!

Dare to Wreck 3 i

Dat waren de drie opdrachten alweer! Over twee weken doe ik hier verslag van de volgende opdrachten. Vergeet niet om te kijken hoe Maaike en Marlot ze hebben uitgewerkt!

3 reacties

  1. Hahaha, ik heb echt heel erg moeten lachen om dat voetbalzinnetje, zeker omdat het bij mij ook zo ging.. Wat grappig trouwens dat je die ene opdracht op twee manieren hebt gedaan, daar had ik nog niet eens aan gedacht!
    Maaike postte onlangs…Dare to wreck #3: Papiergolf en tekenen met glitterlijmMy Profile

  2. Haha bij mij ging het ook precies hetzelfde met het ‘voetballen’! Ik moest toch wel drie keer proberen voor ik wist te scoren! En grappig om te zien dat we hetzelfde idee hadden bij slordig schrijven!
    Marlot postte onlangs…Dare To Wreck #3: BolletjesMy Profile

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


CommentLuv badge