Dare to Wreck: geesten, kettingen en vallende pompoenen

| 2 reacties

Ik weet niet of het eraan lag dat het Halloween was toen ik afgelopen weekend mijn Dare to Wreck-opdrachten deed, maar mijn uitvoeringen kwamen een beetje in een spooky setting. Wil je zien welke opdrachten uit onze Wreck this Journals ik deze keer – net als Marlot en Maaike – uitvoerde? Kijk dan gauw verder!

Maak een papieren ketting

Dare to wreck, Wreck this Journal, maak een papieren ketting

De eerste opdracht: maak een papieren ketting! De pagina ernaast is die van het dagboekgolf, vandaar dat-ie zo verfrommeld is. Vroeger maakte ik wel vaker zo’n papieren kettingen, dus het was leuk om het kind in mezelf weer even los te laten.

Dare to wreck, Wreck this Journal, maak een papieren ketting

Schrijf of teken met je linkerhand

Je ziet het al: ik ben rechtshandig. Zelfs met rechts schrijf of teken ik al niet zo mooi, dus met links is het helemaal erg. De boom vond ik nog best goed gelukt, dus toen besloot ik mezelf wat extra uitdaging te geven. Het poppetje rechts heeft haar Halloweenkostuum blijkbaar al aan, dus toen vond ik dat ze ook maar aangevallen moest worden door een evil pompoen die op haar hoofd dreigt te vallen. Spanning en sensatie!

Dare to wreck, Wreck this Journal, schrijf of teken met je linkerhand

Bedek deze pagina met witte dingen

Deze opdracht prikte ik zelf en mijn creativiteit begon meteen te stromen. In mijn telefoon begon ik meteen een lijstje te maken van dingen die ik kon gebruiken en die niet al te dik waren, zodat het boek wel nog dicht kon. Van wattenschijfjes- en staafjes tot touw, tape, lint, paperclips, sluitclips, knopen, keukenrol, Tipp-ex en elastiekjes.

Aanvankelijk had ik alleen pas bedacht dat ik gezichtjes wilde maken op de twee helften van de wattenschijfjes. Toen ik bezig was, kwamen deze poppetjes te voorschijn. Ze deden me een beetje denken aan het skeletten-bruidspaar dat ooit in deze aflevering van Lizzie McGuire verscheen (OMG, ik onthou echt te veel nutteloze dingen).

Dare to wreck, Wreck this Journal, bedek deze pagina met witte dingen Dare to wreck, Wreck this Journal, bedek deze pagina met witte dingen Dare to wreck, Wreck this Journal, bedek deze pagina met witte dingen

Ik ben best blij met het resultaat! Mijn journal is nu wel een stukje dikker geworden, maar dat is eigenlijk alleen maar leuk.

Vergeet niet om een kijkje te nemen op de blogs van Maaike en Marlot! Over twee weken vinden jullie hier weer een nieuwe Dare to Wreck-update.

2 reacties

  1. Haha jij hebt wel slim nagedacht over die laatste opdracht! (ik dus niet) En die pompoen, geweldig!
    Marlot postte onlangs…Dare To Wreck #6: Pluisjes en KerstMy Profile

  2. Superleuk dat je voor die laatste opdracht allemaal verschillende dingen hebt gebruikt! Ziet er echt tof uit. 🙂
    Maaike postte onlangs…Dare to wreck #5: Schapen en slingersMy Profile

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


CommentLuv badge