Doe je mee aan mijn blog-enquête? (+ ask me anything)

| 11 reacties

Ik blog alweer bijna 7 jaar. In al die tijd heb ik nog nooit een blog-enquête gehouden. Niet omdat jullie mening me niet boeit (juist wel!), maar omdat ik altijd een beetje bang was dat (bijna) niemand ‘m zou invullen. En dat ik dan een artikel zou moeten schrijven over de mening van drie lezers. Zou toch een tikkie treurig voelen. Met de bezoekersgroei die mijn blog de laatste tijd heeft doorgemaakt, durf ik het nu toch aan. Geef jij ook je mening? Enne: als tegenprestatie mogen jullie mij ook ALLES vragen.

Ask me anything

Voor een Q&A had ik namelijk óók altijd de vrees dat er he-le-maal niemand zou zijn die een vraag zou hebben. Of dat ze het überhaupt stom zouden vinden dat ik een Q&A deed, want wie ben ik nou helemaal? Gewoon een random blogger. (Een of andere blogger. Haha. Ha. Ha.) Maar bij anderen vind ik het ook altijd hartstikke leuk om een vraag in te sturen en er antwoord op te krijgen, dus here we go.

Blog-enquête

Via deze link vind je mijn blog-enquête. Ik heb geprobeerd ‘m vrij kort te houden, maar er zijn natuurlijk wél ook veel dingen waar ik nieuwsgierig naar ben. Of je nog weet hoe je mijn blog ooit vond, bijvoorbeeld, en waarom je ‘m bezoekt. Natuurlijk wil ik ook graag weten wat je leuk vindt om te lezen en of je nog tips voor me hebt.

Je kunt de enquête anoniem invullen, maar je mag je naam en (eventuele) blog ook invullen. Dan kan ik ook bij jou een kijkje nemen. Bedankt voor de moeite in elk geval!

Stel je vraag!

Als je meedoet aan de enquête, krijg je als laatste vraag de optie om een vraag (of meerdere) voor mij in te voeren. Goede tegenprestatie, toch? En natuurlijk kun je je vraag ook hieronder stellen. Dan neem ik ‘m mee in de allereerste Een of andere blog-Q&A. Die kans wil je niet mislopen, toch? 😉

Vul nu mijn blog-enquête in!

11 reacties

 1. O, leuk, ik ga ‘m invullen. En waar ik benieuwd naar ben (misschien ooit over geblogd, maar dan voor mijn tijd;)): Hoe hebben vriend O en jij elkaar leren kennen?

 2. leuk, ik ga hem invullen. Mijn vraag aan jouw, wat voor werk doe jij, en hoeveel tijd per week gebruik je voor bloggen. (zijn eigenlijk 2 vragen…)

 3. O wauw, al bijna zeven jaar! Alvast gefeliciteerd met deze mijlpaal. Ik heb de enquête ingevuld 🙂

 4. Ingevuld! Wat leuk dat je een enquête hebt opgesteld. Hopelijk kun je wat met de uitkomsten ervan. En gefeliciteerd met je mijlpaal van zeven jaar bloggen! Ik ben inmiddels ook alweer zeven jaar bezig!

 5. Tuurlijk vul ik ‘m in!
  Enne…. “want wie ben ik nou helemaal? Gewoon een random blogger. (Een of andere blogger. Haha. Ha. Ha.) ” -> daar moest ik dan toch even hard om lachen.

  En ik heb het misschien gemist; maar ik ben wel nieuwsgierig wat voor werk je doet.

 6. Woehoee gefeliciteerd met je zeven jaar bloggen! Mijn vraag is: wat is nou je allermooiste/leukste/geweldigste boek die je ooit gelezen hebt!?

 7. Tof en alvast gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal. Ik ga ham invullen 🙂

 8. Doorgenomen en niet ingevuld. Bloggen is een soort openbaar dagboek bijhouden. Moet je dus zelf verzinnen. 😉

 9. Proficiat met 7 jaar, wow dat is toch al een behoorlijke tijd! Ik zal hem ook invullen! 🙂

 10. Proficiat met 7 jaar, wow dat is toch al een behoorlijke tijd! Ik zal hem ook invullen! 🙂 Crap, mijn vorige reactie was nog zonder link!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


CommentLuv badge