Welkom in de bakhemel!

| 3 reacties

Vandaag laat ik jullie een van mijn favoriete winkels zien. Dat is voor de verandering geen boekhandel, maar een andere plek waar ik me als een kind in een snoepwinkel voel. Bijna letterlijk zelfs, want in De Bakwinkel in Maasbracht vind je alles wat je (hobby)bakkershartje begeert.

De Bakwinkel Maasbracht

De eerste keer dat ik in De Bakwinkel was, keek ik mijn ogen uit. Je vindt er werkelijk alles wat je nodig zou kunnen hebben om iets te bakken: van bakvormen en bakmixen tot handige keukentools, kookboeken, fondant en marsepein en uitsteekvormpjes. Vooral van die uitstekers kan ik zelf niet afblijven. Het assortiment wordt regelmatig vernieuwd en aangepast op trends (zoals vorig jaar de uiltjes) en het seizoen (sneeuwvlokjes, gingerbread-man, kerstbomen, paashazen). Mijn collectie uitsteekvormpjes is inmiddels indrukwekkend te noemen.

De Bakwinkel Maasbracht

De Bakwinkel Maasbracht

Zelf speculaas maken is nog leuker met deze bakvormen.

De Bakwinkel Maasbracht
De Bakwinkel Maasbracht
Ook de heerlijke bakmixen die ze er hebben zijn ideaal voor momenten dat je weinig tijd hebt en toch iets héél lekkers op tafel wil zetten. Zo hebben ze een Irish coffee-bakmix waarvan ik wel eens cupcakes heb gemaakt. Toefje (zelfgemaakte) mokka-crème erop en iedereen denkt dat je uren in de keuken hebt gestaan.

Natuurlijk verkopen ze bij De Bakwinkel ook fondant en marsepein in heel veel kleuren en ook in grote verpakkingen. Qua prijs in verhouding nog goedkoper dan bij Xenos of Action, en dan ziet het er hier wel altijd perfect uit. Van die viezig uitziende fondant bij de Action waar al door iedereen in is geknepen krijg ik in elk geval geen honger 😉

De Bakwinkel Maasbracht

Wat een leuke cupcakevormpjes, ik wil ze allemaal!

Je vindt de Bakwinkel op Sintelstraat 31A in Maasbracht (Limburg). Voor mij lekker dichtbij dus, maar ze hebben ook een webshop waar je (een deel van) het assortiment kunt vinden. Als je een keer in de buurt bent, is een bezoekje aan dit paradijs voor bakliefhebbers echt de moeite waard!

3 reacties

  1. Ah, zulke winkels zijn altijd zo leuk! Toch koop ik er uiteindelijk meestal niets, omdat ik niet kan kiezen wat ik dan wil, haha.
    Maaike postte onlangs…Recensie: Het Rosie Effect – Graeme SimsionMy Profile

  2. Hebben jullie ook springvorm 20 cm ,en wat is de prijs ,en kan deze ook bezorgd worden .nog een vraag hebben jullie ook taartbodem snijdraad? zo ook wat is de prijs en kan die ook bezorgd worden

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.


CommentLuv badge